Proud As Lensa Crew....

Daisypath Graduation tickers
0

Majlis Iftar Krew Lensa

Sabtu, 20 Ogos 2011

Setelah dihitung, dicongak, dikalkulatekan...maka, hari ini sempena hari ke-20 umat Islam berpuasa, majlis iftar telah diadakan di kediaman Puan Sabariah.


Kehadiran semua guru pembimbing iaitu Puan Yusrina dan Puan Noor Azian telah menghangatkan lagi majlis yang julung kali diadakan sempena usia Krew Lensa yang memasuki bulan ke-5.  Huh!!!..ingatkan tiada yang istimewa pada majlis tersebut, tetapi dah namanya fotografi, dari mula sampai hingga balik, flash kamera tidak pernah malap.  Ada sahaja sudut dan ruang yang ingin diabadikan oleh para krew.


Ayam bakar cicah brown sauce, koktel buah-buahan, bandung soda, mee goreng, sira pisang, biji nangka, murtabak, kek coklat dan pelbagai lagi juadah telah memenuhi perut setiap krew.  Paling istimewa, ada 'ladybug' yang menghiasi meja makan hasil tangan Aiman Hakim.  


Diharapkan majlis iftar ini dapat mengerat dan mewujudkan persefahaman yang lebih baik bagi semua krew.  Persefahaman merupakan tunjang kepada jatuh bangunnya sesebuah organisasi.  


Bakal menyusul ialah majlis rumah terbuka krew lensa yang akan diadakan pada bulan Syawal nanti.


Kesempatan ini, kami Krew Lensa SMK Taman Tuanku Jaafar mengucapkan " Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri " buat semua pengikut blog lensa, pembaca serta pemerhati Lensa SMKTTJ.  Maafkanlah segala kesilapan dan kesalahan kami yang lepas, semasa dan bakal menyusul.0 comments:

Post a Comment

Back to Top